Tuesday, 9 September 2008

More pics on batch 3

More pics of the kitties in my kitchen, just romping around with Mami in the background.






5 comments:

Qirzah said...

soooooo comel . . . .

so you're a grandma now.

Beautiful Life said...

Thanks. I jadi nenek muda:)

hnyhar said...

nuwal..cute nyer kitties tu..anak2 akak tgk sambil gelak2 sbb dia geram tgk anak kucing yg melopong posing tu..kemain lg they all ni bg pose yaa..

my children keep on asking me to explore ur blog to see more other kitties, if any..hik2

Beautiful Life said...

Kak Nani...kalau nak tengok post yang related dgn anak2 kucing, tengok kat label Cat Stories. Nanti kalau ada lagi gambar2 menarik saya post kan:)

Gambar2 kucing melopong tuh my hubby yang amikkan. Dia punya trick - panggil kucing tuh dulu supaya kucing to alert, baru tangkap gambar. Kalau saya amik gambar, banyak yang candid jer mcm post yg kat bawah.

hnyhar said...

anak akak yg pompuan ni siap nangis2 nak kucing nuwal yg kelabu tu..dia suka sgt yg tuu..kelakar..